Bayat Gazetesi - Bayat Haber Sitesi
HV
03 MAYIS Cuma 12:19

Bayat Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Frigya Kadın Ürünleri Pazarında Dükkan Açtı

Vali Doç. Dr. Kübra Güran YİĞİTBAŞI’nın projelerinden birisi olan ve bölge halkının talepleri doğrultusunda inşa edilen Frigya Kadın Ürünleri Pazarı, 01/03/2024 tarihinde açıldı.

BAYAT HABER
Giriş Tarihi : 01-03-2024 18:22   Güncelleme : 01-03-2024 18:44
Bayat Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Frigya Kadın Ürünleri Pazarında Dükkan Açtı

Afyonkarahisar’a ait yöresel ürünler ve hediyelik eşyalar üreten Halk Eğitimi Merkezleri kursiyerlerinin ürünlerinin satışa sunulacağı Frigya Kadın Ürünleri pazarı, mimarisi, yöresel ürün çeşitliliği ve sosyal alanlarıyla büyük beğeni topluyor. 
Toplamda 2 bin 267 metrekare alana kurulan, 14 adet dükkan, 1 adet ortak kullanım alanı, mescit ve kütüphanesi bulunan Frigya Kadın Ürünleri Pazarı, 6 ay gibi kısa bir sürede tamamlandı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan protokol ile yürütücülüğü Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen pazarda 17 Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüklerine ait Ddükkanlar bulunuyor. 
Firig vadisini gezen turistlerin dinlenme ve hediyelik ürünleri bulabileceği bir alan olarak tasarlanan Frigya Kadın Ürünleri Pazarı’nda Bayat Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne Dükkan teslimi 28/02/2024 tarihinde yapılmıştır.
Bayat Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü kursiyerlerinin ürettiği ürünlerin sergileneceği alan Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İzzet KILINÇ, Müdür yardımcısı Ferhat SAYILI ve usta öğreticilerin katılımıyla özenle dizayn edilerek el emeği göz nuru ürünlerin sergilenmesi sağlanmıştır.






 





 

Bayat GazetesiBayat Gazetesi

Afyonkarahisar, Bayat Gazetesi

YORUMLAR